Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vedeta de la „Dansez pentru tine” le învaţă pe sătmărence să danseze
Sergiu Lenghel  - Vineri, 4 Decembrie 2009

A trecut un an de când sătmăreanca Alexandra Seleş uimea o ţară întreagă în emisiunea "Dansez pentru tine", însă acest episod din viaţa ei nu a îndepărtat-o de casă, deşi ofertele parcă nu se mai opreau.
 

 

Trebuia să facă un compromis, acela de a locui în Bucureşti, dar gândul că va sta departe de familie nu o lăsa să facă acest lucru. A rămas aceeaşi fată modestă, care se dedică pasiunii sale: dansul.
 

Pe Alexandra am găsit-o muncind într-un loc în care învăţase tot ce ştie acum. Cei 12 ani de dans modern practicat la Palatul Copiilor din Satu Mare nu au fost în zadar, iar de câteva luni, Alexandra învaţă alte tinere să danseze, în acelaşi loc.
 

 

Despre experienţa ei de la ProTV îşi aduce aminte şi acum cu regretul că nu câştigase ea finala. Chiar şi aşa, locul V i-a adus o sumă frumuşică, bani destinaţi exclusiv îngrijirii părinţilor ei, pentru care luptase în emisiune.

 

"Coregraful meu a fost Bursucul, acelaşi pe care îl are acum şi Jean de la Craiova, aşa că mi-aş dori ca perechea lui să câştige finala din acest sezon" - ne-a spus Alexandra, în timp ce îşi trăgea sufletul după orele de antrenament de la etajul II al Palatului Copiilor.
 

 

Predă dans în fiecare marţi, miercuri şi joi, la mai multe grupe de vârstă, de la copii de grădiniţă până la fete de liceu. Prin dans, sunt învăţaţi să iubească muzica, ritmul, mişcarea, să se exprime altfel şi să împărtăşească bucuria vieţii.

 

"Cei care vin la cursurile mele îmi spun că şi-ar dori să ajungă ca mine, astfel că mă regăsesc în ei în fiecare zi, fiindcă la fel am început şi eu. Am visat să ajung dansatoare profesionistă iar visul mi s-a împlinit" - afirmă Alexandra.
 

 

Pe plan local, a dansat în trupa "Logos", a fost animatoare într-un club sătmărean, unde mulţi sătmăreni rămâneau mască la mişcările provocatoare pe care le făcea în fiecare weekend.
 

 

Fostul ei partener de la "Dansez pentru tine", Marius Nedelcu, i-a rămas amic şi după emisiune a luat-o cu el în nenumărate concerte, iar prestaţia Alexandrei nu i-a lăsat indiferenţi nici pe cei de la ProTV. Aceştia i-au oferit şansa de a face parte din echipa de dansatori ai emisiunii, dar a preferat să rămână aproape de cei dragi.
 

 

"Mai predau ore de dans şi la Halmeu, la căminul cultural de acolo. Asta ştiu să fac şi cred că se pot face multe lucruri minunate şi aici la Satu Mare" - spune tânăra în vârstă de 22 de ani.
 

 

O vârstă pe care o va împlini pe data de 7 decembrie, aşa că SM Online îi urează de pe-acum tradiţionalul "La mulţi ani!", ziua de luni fiind practic o dublă aniversare, deoarece, dacă nu ştiaţi, Alexandra mai are o soră geamănă.
 

13451 vizite
Distribuie pe